Ga naar de inhoud

LAAT IEDEREEN ARTISANALE WAFELS SMULLEN

De wafels van wafeltjes.be zijn artisanaal in België gebakken. Origineel en authentiek van karakter. Net zoals onze wafelbakkers, want die gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten – dus géén kleurstoffen en géén smaakversterkers. En hoe smaken die artisanale wafels?

Naar méér. Het beste bewijs zijn de honderden klanten die elk jaar weer torenhoge bestellingen bij wafeltjes.be plaatsen. Wafeltjes bestellen, doe jij dat ook? Onze Belgische wafelbakkers wrijven zich in de handen en gaan enthousiast aan het werk.

DANKZIJ WAFELTJES.BE GA JE DE LEKKERSTE WAFELS KOPEN EN VERKOPEN

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de wafelslag van je school, jeugdbeweging, sportclub of hobbyclub?

Alleen bij Wafeltjes.be vind je de authentieke ambachtelijke wafels waarvan iedereen zal smullen. Daarom zie je overal in België en Nederland mensen onze wafels verkopen aan de deur. Maar dat kan ook online …

MAAK GRATIS JE EIGEN SHOPPAGINA OP WAFELTJESSHOP.BE

Organiseer zelf je digitale online wafeltjesverkoop. Dankzij wafeltjesshop.be. Daar maak je gratis een eigen shoppagina aan. Het leidt je naar méér verkopen en minder zorgen. Want je hebt geen verkoop deur-aan-deur nodig. En je hebt altijd een overzicht van bestellingen en betalingen. Ontdek wafeltjesshop.be.

WAFELTJES BESTELLEN IN HANDIGE DOZEN

Viel het je al op? Onze wafelverkoopdozen zijn gemakkelijk te stapelen en liggen gemakkelijk in de hand. En de wafeltjes zelf? Je zult ze – en de inkomsten van de verkoop – zéker smaken.

ECHTE BELGISCHE STROOPWAFELS UIT LUIK VERKOPEN?

Is je vereniging, school, hobbyclub of sportclub op zoek naar extra inkomsten? En wil je die behalen door een lekkernij te verkopen die iedereen in huis wil hebben? Verkoop dan de echte Belgische stroopwafels uit Luik, een zalige zoetigheid uit de vurige stede.

Kijk ook naar de verkoopmogelijkheden van ons gebak en onze truffels.

Lees waarom wafels verkopen interessant is voor je vereniging, school, hobbyclub of sportclub.

Neem nu contact op met ons. Of bestel rechtstreeks in onze webshop.

wafeltjes.be