Wafels

Laat iedereen artisanale wafels smullen

De wafels van wafeltjes.be zijn artisanaal gebakken. Onze wafelbakkers gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten – dus géén kleurstoffen en géén smaakversterkers. En hoe smaken zulke artisanale wafels?

Naar méér. Het beste bewijs zijn de honderden klanten die elk jaar weer torenhoge bestellingen bij wafeltjes.be plaatsen. Doe jij dat ook? Onze Belgische wafelbakkers wrijven zich in de handen en gaan enthousiast aan het werk.

Dankzij wafeltjes.be ga je de lekkerste wafels kopen en verkopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel in wafels voor de wafelslag van je school, jeugdbeweging, sportclub of hobbyclub?

Alleen bij wafeltjes.be vind je de authentieke ambachtelijke wafels waarvan iedereen zal smullen. Daarom zie je overal in Vlaanderen en Nederland mensen onze wafels verkopen aan de deur.

Wafeltjes in handige dozen

Heb je er al op gelet? Onze wafelverkoopdozen zijn gemakkelijk te stapelen en liggen gemakkelijk in de hand. En de wafeltjes zelf? Je zult ze – en de inkomsten van de verkoop – zéker smaken.

Echte Belgische stroopwafels uit Luik verkopen?

Is je vereniging, school, hobbyclub of sportclub op zoek naar extra inkomsten? En wil je die behalen door een lekkernij te verkopen die iedereen in huis wil hebben? Verkoop dan de echte Belgische stroopwafels uit Luik, een zalige zoetigheid uit de vurige stede.

Kijk ook naar de verkoopmogelijkheden van ons gebak en onze truffels.

Lees waarom wafels verkopen interessant is voor je vereniging, school, hobbyclub of sportclub.

Neem nu contact op met ons. Of bestel rechtstreeks in onze webshop.