Ga naar de inhoud

ORGANISEER JE ACTIE

 

Inkomsten nodig voor je school, vereniging of club ?

Door wafeltjes te verkopen komt er geld binnen. Hoe meer dozen, hoe beter.

Start daarom nu je eerste wafelverkoop. Volg dit stappenplan. Succes !

Verkoopbriefjes worden meegegeven met leerlingen van je school of leden van je club samen met instructies over hoe ze de verkoop moeten aanpakken. Leerlingen of leden worden aangemoedigd om vrienden, familie en buren te benaderen om producten te kopen. Gedurende een vooraf bepaalde periode, meestal enkele weken, verkopen de leerlingen of leden zoveel mogelijk producten aan potentiële klanten. Ze noteren elke bestelling op hun verkoopbriefjes, inclusief de naam van de koper en de geselecteerde producten. De directie van de school of het bestuur van de club verzamelt de briefjes en de totalen worden besteld via de shoppagina van Wafeltjes.be.

Via onze gratis dienst Wafeltjesshop.be maak je in enkele ogenblik je eigen shoppagina.

  • In 1-2-3 gemaakt
  • Gratis dienst van Wafeltjes.be
  • Geen verkoop deur-aan-deur nodig – alleen levering of afhaling
  • Grotere verkoop: als mensen een mail ontvangen met het webadres, kunnen ze die mail doorsturen. En natuurlijk kun je het ook delen via sociale media. Zo bereik je een veel groter netwerk.
  • Overzichtelijke export van bestellingen
  • Opvolging betalingen
  • Volledig gepersonaliseerd
  • Is je actie afgelopen? Bestel dan het totaal aantal producten via onze shoppagina.

Stel je dit voor: een bruisende en opwindende dag vol enthousiasme en ambiance, waar jouw club, scouts of chiro schittert als nooit tevoren. Het is tijd om een verkoopdag te organiseren, en geloof ons, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom zou je deze kans grijpen? Omdat een verkoopdag deur-aan-deur niet alleen een geweldige manier is om fondsen te werven voor je organisatie, maar het ook de perfecte gelegenheid biedt om samen te komen, te groeien en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Laat je creativiteit de vrije loop, betrek je leden, en laat zien wat jouw club, scouts of chiro te bieden heeft.

Doe mee, maak het leuk en geniet. Veel succes!

Welkom in de smaakvolle wereld van Wafeltjes.be, waar we een overvloed aan verrukkelijke producten aanbieden die niet alleen je smaakpapillen zullen veroveren, maar ook extra centjes in de kas van je school of club zullen laten vallen. Bij ons draait alles om genieten en bijdragen aan jouw club of school.

Op onze pagina Ontdek en Bestel kan je de producten kiezen voor jullie verkoopactie

Op onze pagina prijslijsten vind je je aankoopprijzen. Onze heerlijke wafeltjes & chocoladeproducten worden meestal verkocht met een winstmarge van 100 % ! Mooi toch ?

Je hebt je verkoopmethode bepaald, producten gekozen en je verkoopprijs is ingesteld. Verkopen maar !

Verzamel alle gegevens van je verkoop en bepaal het totaal aantal van alle verkochte producten.

Vul de aantallen in bij het juiste product op onze shoppagina en plaats ze in je winkelmandje.

Kies voor levering (vanaf 125 producten) of afhaling, prik een datum en bepaal je betaalmethode. Bevestig en onze bakkers gaan aan de slag !

Kies je datum en uur wanneer je wenst af te halen. Wafeltjes.be zet je bestelling klaar tegen je gekozen dag en uur !

Je bestelling zal klaar staan op pallet(s). Na controle mag je alle producten in je wagen laden.

Indien producten geladen worden met pallet, wordt er per pallet €11.00 aangerekend. Er kan ook afgesproken worden om lege pallets terug te bezorgen.

Kies je de dag waarop je je levering wenst te ontvangen.Tip : Kies bij voorkeur niet je de dag dat je zelf de verdeling wil organiseren, maar een dagje eerder. Zo zijn je wafeltjes netjes op tijd. We kunnen jammer genoeg geen uren voor levering afspreken. Dit hangt af van de planning van de dag.

Onze planning houdt je op de hoogte wanneer je levering wordt ingepland.

Alle producten worden geleverd op pallets. deze pallets mag je als klant behouden of bij een volgende levering terug bezorgen.

Nadat je alle heerlijke lekkernijen hebt verdeeld aan je kopers heb je een duidelijke beeld over de winst die je actie heeft gegenereerd. Verrast over het resultaat ? Succesvol ? Wij hopen alvast dat u tevreden bent.

Onze administratie zorgt nog voor een factuur (verzonden via mail) en we kijken samen uit naar een volgende samenwerking !

wafeltjes.be