Ga naar de inhoud

Wafelverkoop voor je school

Geld inzamelen voor je school? Om een uitstapje, zeeklas of bosklas te betalen? Om een nieuw schoolbord aan te kopen, de klassen van een likje verf te voorzien of de speelplaats op te fleuren? Door wafeltjes te verkopen wordt het feest op school. Verkoopacties voor scholen doen het altijd goed. Organiseer daarom met wafeltjes.be een fel gesmaakte verkoopactie voor jouw school.

Wafelverkoop organiseren zet je sportclub op winst

Sporten kost geld. Wat zijn dan dé tips voor jouw sport om winst te maken? Breng energie in de clubkas. Start een wafelverkoop of ‘wafelslag’. Want door een wafeltjesverkoop te organiseren scoor je altijd.

Geld inzamelen voor je jeugdbeweging dankzij wafeltjesverkoop

Wafels smaken eens zo lekker op kamp van de jeugdbeweging. Geld inzamelen voor Chiro, Scouts en KSA om op zomerkamp te gaan? Met een verkoopactie van wafels is je jeugdbeweging morgen al op weg.

Wafels in een verkoopactie schenken je vereniging klinkende munt

Heb je een project op stapel staan voor je vereniging of vzw? Acties organiseren en geld inzamelen voor die vereniging is dan de boodschap. Honderden dansscholen, kunstacademies, fanfares, carnavalsgroepen en liefdadigheidsinstellingen geven het goede voorbeeld: wafels verkopen of de zogenoemde koekenverkoop levert verenigingen klinkende munt op.

Hoe krijg je meer geld in kas?

Maak met wafeltjes.be nu je gratis shoppagina voor je online wafeltjesverkoop aan op wafeltjesshop.be. Organiseer in enkele klikken en publiceer je eigen shoppagina voor je digitale verkoopactie. Socials, opvolging orders en online betalingen, het kan allemaal op dit gloednieuwe platform van wafeltjes.be.

Hoe werkt de gratis dienst wafeltjesshop.be?

 1. Surf naar www.wafeltjesshop.be
 2. Vul in: je mailadres, naam actie en gewenst webadres.
 3. Maak een account.
 4. Creëer je pagina met logo, informatie (actie, afhaal- levermomenten, contactpersonen, …) start- en einddata, voeg zelf velden toe die jij belangrijk vindt.
 5. Selecteer je producten.
 6. Voer je rekeningnummer in en activeer Mollie online betalingen en/of Payconiq.
 7. Controleer je pagina en publiceer en start je verkoop.

Wafelverkoop organiseren via wafeltjesshop.be = geld inzamelen

Laat leerlingen, leden van je club of vrienden mee wafeltjes verkopen gedurende enkele weken. Deel je shoppagina en bereik een grote groep mensen die je school, club of vereniging willen steunen.

Stuur je leden, leerlingen of supporters op pad om wafeltjes te verkopen. Als je enkele tientallen mensen in actie kunt zetten, dan ben je in staat om honderden en soms duizenden dozen met wafels aan te bieden. Resultaat: geld inzamelen voor je school, club of vereniging resulteert in een stapel klinkende munt. (Of nog veel beter: een stapel bankbiljetten.)

Als zo’n verkoopactie voor hun vereniging werkt, dan werkt het ook voor jou

Heel wat van onze klanten hebben er een jaarlijkse gewoonte van gemaakt. Ze organiseren een wafelverkoop en genieten met hun vereniging, school of club daarna een heel jaar van de inkomsten:

 • om broodnodige inkopen te doen voor de schoolwerking
 • om materiaal te kopen voor de sportclub
 • om het vakantiekamp van de jeugdbeweging te bekostigen

Wafels bestellen? Begin er nu aan.

Ga je wafeltjes, gebak of truffels bestellen bij wafeltjes.be? Dan ben je zeker van

 • scherpe prijzen die je nergens in de markt vindt
 • wafeltjes, gebak en truffels die hemels smaken
 • al je bestellingen met de glimlach bij jou ter plaatse geleverd

Neem daarom nu contact op met ons. Of bestel rechtstreeks in onze webshop.

wafeltjes.be