Ga naar de inhoud

In het voortdurend evoluerende jaar 2024 blijft Wafeltjes.be een betrouwbare bron van inkomsten voor scholen en clubs. We staan nog steeds klaar om jouw school of verenging te ondersteunen bij het realiseren van financiële doelen. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om fondsen te werven, hoef je niet verder te zoeken.

Of je nu op zoek bent naar financiering voor buitenschoolse activiteiten, nieuwe apparatuur, culturele evenementen of sporttoernooien, onze jaarplanning staat tot je beschikking om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Het organiseren van een succesvolle wafelverkoop vereist aandacht voor detail en een doordachte aanpak. Met behulp van onderstaande jaarplanning kun je de logistiek stroomlijnen, vrijwilligers effectief inzetten en je marketinginspanningen optimaliseren.

Kortom, in 2024 blijft Wafeltjes.be jouw partner in het genereren van inkomsten voor je school of club. Met onze jaarplanning in de hand ben je klaar om een succesvolle wafelverkoop te organiseren en de middelen te verwerven die nodig zijn om je doelen te verwezenlijken. Volg onderstaande jaarplanning en ontdek hoe je met ons kunt samenwerken voor een voorspoedig en productief jaar!

Leveringen

maandag – dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag

In principe kunnen deze dagen steeds aangeduid worden voor levering rekening houdend met de levertermijn van 7 à 9 kalenderdagen.

Afhalingen

maandag – dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag – zaterdag

Afhaaluren kunnen gekozen worden uit de beschikbare tijdstippen bij het plaatsen van de bestelling.

 

De afhalingen en leveringen van jouw heerlijke wafeltjes gaan van start op 16/1/2024. We kijken er enorm naar uit om ook in 2024 je bestelling met zorg voor te bereiden en aan je te bezorgen.

Bovendien willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om je een succesvol en voorspoedig 2024 toe te wensen. Vooral een goede gezondheid, geluk en vreugde, maar ook met een succesvolle fondsenwerving voor de kassa van jouw school of vereniging. We hopen dat onze wafeltjes mogen bijdragen aan het bereiken van jullie doelen.

Op 5/2/2024 start de jaarlijkse verkoop van onze heerlijke paaseitjes.

Om je nog beter van dienst te zijn en transparantie te bieden over onze voorraad paaseitjes, introduceren we een nieuwe functie op onze website.

Vanaf nu kun je de beschikbaarheid van onze paaseitjes eenvoudig volgen door gebruik te maken van onze stockindicatie op de website. Zodra het aantal beschikbare zakjes paaseitjes de laatste 5000 bereikt, zal de indicator actief worden. Dit stelt je in staat om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid en, indien nodig, je aankoop te voltooien.

We willen benadrukken dat deze indicator is ontworpen om je een realtime overzicht te bieden van de beschikbare voorraad, waardoor je gemakkelijk en tijdig actie kunt ondernemen.

Zodra de beschikbare voorraad uitgeput is wordt er geen extra productie meer ingepland.

Tijdens de krokusvakantie, van zaterdag 10/2/2024 tot en met maandag 19/2/2024 (opstart productie), zullen er geen afhalingen of leveringen plaatsvinden. Gedurende deze tijdspanne zijn onze productieactiviteiten tijdelijk stopgezet om een zorgvuldige opstart te garanderen vanaf dinsdag 20/2/2024

We adviseren daarom om je verkoopactie zorgvuldig te plannen, rekening houdend met deze vakantieperiode. Je kan bestellingen tijdens de krokusvakantie plaatsen via bestelpagina. Deze worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de krokusvakantie.

Op maandag 18/03/2024 wordt de laatste productie voor de paasvakantie ingepland.

Bestellingen die geplaatst worden vanaf dinsdag 19/03/2024 worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de paasvakantie (vanaf 16/04/2024)

Tijdens de paasvakantie, van zaterdag 30/03/2024 tot en met maandag 15/04/2024 (opstart productie), zullen er geen afhalingen of leveringen plaatsvinden. Gedurende deze tijdspanne zijn onze productieactiviteiten tijdelijk stopgezet om een zorgvuldige opstart te garanderen vanaf dinsdag 16/4/2024

We adviseren daarom om je verkoopactie zorgvuldig te plannen, rekening houdend met deze vakantieperiode. Je kan bestellingen tijdens de paasvakantie plaatsen via bestelpagina. Deze worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de paasvakantie.

Op woensdag 1 mei 2024 zullen er geen afhalingen of leveringen zullen plaatsvinden bij Wafeltjes.be.

Gelieve hiermee rekening te houden bij het plannen van je bestellingen.

Op donderdag 09/5/2024 (O.L.H. Hemelvaart) zal productie enkele dagen onderbroken worden tot en met 12/05/2024. Op maandag 13/05/2024 wordt deze opnieuw opgestart zodat wij vanaf dinsdag 13/5/2024 opnieuw leveringen en afhalingen kunnen inplannen.

Gelieve hiermee rekening te houden bij het plannen van je bestellingen.

Op maandag 20 mei 2024 zullen er geen afhalingen of leveringen zullen plaatsvinden bij Wafeltjes.be.

Gelieve hiermee rekening te houden bij het plannen van je bestellingen.

Tijdens de zomervakantie, van maandag 01/07/2024 tot en met maandag 26/08/2024 zullen er geen afhalingen of leveringen plaatsvinden. Gedurende deze tijdspanne zijn onze productieactiviteiten tijdelijk stopgezet om een zorgvuldige opstart te garanderen vanaf maandag 26/08/2024.

We adviseren daarom om je verkoopactie zorgvuldig te plannen, rekening houdend met deze vakantieperiode. Je kan bestellingen tijdens de zomervakantie plaatsen via bestelpagina. Deze worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de zomervakantie.

Tijdens de herfstvakantie, van vrijdag 25/10/2024 tot en met maandag 04/11/2024 zullen er geen afhalingen of leveringen plaatsvinden. Gedurende deze tijdspanne zijn onze productieactiviteiten tijdelijk stopgezet om een zorgvuldige opstart te garanderen vanaf dinsdag 05/11/2024.

We adviseren daarom om je verkoopactie zorgvuldig te plannen, rekening houdend met deze vakantieperiode. Je kan bestellingen tijdens de herfstvakantie plaatsen via bestelpagina. Deze worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de herfstvakantie.

Op vrijdag 1 november 2024 zullen er geen afhalingen of leveringen zullen plaatsvinden bij Wafeltjes.be.

Gelieve hiermee rekening te houden bij het plannen van je bestellingen.

Op maandag 11 november 2024 zullen er geen afhalingen of leveringen zullen plaatsvinden bij Wafeltjes.be.

Gelieve hiermee rekening te houden bij het plannen van je bestellingen.

Op dinsdag 10/12/2024 wordt de laatste productie van het jaar ingepland. Je kan bestellingen voor afhaling of levering op 18/12/2024 of 19/12/2024 dan nog plaatsen via de bestelpagina.

Bestellingen die geplaatst worden vanaf woensdag 11/12/2024 worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de kerstvakantie (vanaf 14/01/2025)

Tijdens de kerstvakantie, van donderdag 19/12/2024 tot en met maandag 13/01/2025 zullen er geen afhalingen of leveringen plaatsvinden. Gedurende deze tijdspanne zijn onze productieactiviteiten tijdelijk stopgezet om een zorgvuldige opstart te garanderen vanaf dinsdag 14/01/2025.

We adviseren daarom om je verkoopactie zorgvuldig te plannen, rekening houdend met deze vakantieperiode. Je kan bestellingen tijdens de kerstvakantie plaatsen via de bestelpagina. Deze worden zorgvuldig verwerkt voor een beschikbare afhaal- of leverdatum na de kerstvakantie.

OPGELET : Laatste besteldag voor 2024 :

dinsdag 10 december 2024

wafeltjes.be